MaxFactor Ruby Fruit & Essence Time for Romance

MaxFactor Ruby Fruit & Essence Time for Romance

Отдавна се каня да ви покажа една комбинация от лакове, която вече няколко пъти нося и все повече ми допада за есенно-зимния сезон. Основният цвят е разкошно виненочервено - Ruby Fruit от серията Nailfinity на MaxFactor, много плътен вамп оттенък с хубав блясък. За ефект добавих глитъра Time for Romance на Essence, който му пасна перфектно като нюанс. Топ лакът е Poshe.

Лакът на MaxFactor покрива добре на три пласта. Трайността е абсолютно задоволителна - на моите нокти около три дни без забележки, след това вече личи протриване по връхчетата. За първи път използвам мини разфасовка на лак и имах малки затруднения с овала, както си личи на снимките, но се свиква с опита, а и при нормалните шишета това неудобство го няма.
Ефектът на Essence представлява различни по големина частици в прозрачна база и до момента това е най-добрата комбинация, в която съм го носила. Частиците са нагъсто и един пласт е напълно достатъчен.

Още снимки вижте по-нататък в публикацията..

MaxFactor Ruby Fruit & Essence Time for RomanceMaxFactor Ruby Fruit & Essence Time for Romance


MaxFactor Ruby Fruit & Essence Time for Romance


MaxFactor Ruby Fruit & Essence Time for Romance
Essence Time for Romance & MaxFactor Ruby FruitЗабележка: Лакът на MaxFactor ми е предоставен за проба от дистрибутор. Лакът на Essence е закупен със собствени средства. Тази публикация не е платена и съдържа искреното ми мнение за продуктите.

Коментари

Публикуване на коментар