Maybelline Colorama 145

Maybelline Colorama 145

Днес ще ви покажа поредния лак, който си купих наскоро (признавам, че вече стават ужасно много и се понатрупаха непробвани, може би е време да понамаля скоростта). Въпреки че лятото още не ни е напуснало, в последно време вече ме влекат тъмните есенни и зимни цветове. Затова и като застанах пред новата гама на Colorama, залепнах най-напред на този прекрасен тъмночервен цвят, който със сигурност ще бъде сред фаворитите ми през предстоящия есенно-зимен сезон.

Самият цвят трудно се описва - дълбоко червено със златисто-червен шимър, придаващ лек ръждив оттенък на слънчева светлина. Покрива идеално на два пласта и се нанася изключително лесно, благодарение на новата плоска четка. Това, което ме изуми, беше трайността - както се вижда на последните снимки, на пет дни изглеждаше точно толкова добре, колкото и на един, ако не броим изтритите връхчета. Когато го свалих, все още нямаше забелени ъгълчета. Определено ще разгледам предлаганите цветове за още попадения, качеството на серията е повече от задоволително.

Повече снимки вижте по-нататък в публикацията. :)

Коментари

 1. Много подходящ цвят за есента наистина! Доста ми харесва :)

  ОтговорИзтриване
 2. Прекрасен е! И аз ще се огледам за него.

  ОтговорИзтриване
 3. Внушавам ли си или леееко в преливките напомня на Шоуто на ОПИ?
  Много хубав цвят и много ти отива на тена.

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря ви <3
  Вдович, Шоуто не съм го виждала наживо, но гледам доста момичета са взели Колорамата, дано някоя направи сравнение :)

  ОтговорИзтриване
 5. Много ми харесва цвета (цветовете)! И аз понатрупах няколко лака, а се лакирам на поне пет дни и няма как да ги изразходвам, но този може и да ме подмами, какъвтно е красив!

  ОтговорИзтриване
 6. Цвета в действителност е доста по-тъмен от това което виждам, поне от моят монитор.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Възможно е.. Сравнението с маникюра ли е или с шишето? На снимките се вижда, че има голяма разлика в нюансите между двете - на нокти повече розовее, докато в шишето е тъмночервено със златисти отблясъци. Освен това при мен е на два доста тънки слоя - при по-плътни цветът разбира се ще е по-наситен. По принцип сравнявам снимките с реалния цвят на ръцете ми, но при различни настройки на монитора е силно вероятно да има разминавания, това няма как да го изконтролирам.. :(

   Изтриване
 7. Разбира се, че е така. Благодаря ти за нещата, които показваш и изказваш мнение. Чета ти блога за да се ориентирам за доста неща.Продължавай в същият дух. Успех!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Радвам се и ти благодаря за подкрепата! Надявам се и за в бъдеще да съм полезна :)

   Изтриване
 8. И този е потресаващ. Да не говорим колко са ти ПЕРФЕКТНИ ноктите! :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти, Поли ^^ Наживо далеч не са перфектни, но няма да скрия, че и на мен ми харесва как излизат на снимки :))

   Изтриване

Публикуване на коментар