Farmasi 81

Farmasi 81

Днес бих искала да ви покажа едно лакче от новата за мен марка Farmasi. Цената му е в диапазона 2-3 лв. и се намира по кварталните магазинчета за козметика.

Цветът е наситено черен, и е изпълнен със ситни сребристи частички. Още снимки можете да видите в публикацията.Покрива идеално на два пласта. Стои леко релефен и поема тонове топ лак, но крайният ефект е чудесен.  


Надявам се и на вас да ви е харесал, колкото на мен. Поздрави! :)

Коментари

 1. Стрaхотен е. Аз също го имам и много го харесвам, но почистването му е истинска мъка, затова го нося сравнително рядко.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Аз съм голяма фенка на глитърите в последните месеци, откакто открих колко лесно се свалят с малки тампончета, напоени с ацетонов лакочистител - слагам ги върху нокътя и им давам около две-три минути да подействат, след което почти целия лак остава на тампончето. Също за по-тежки случаи помага и да увиеш пръстите с алуминиево фолио, както са с тампончетата, но за мен е малко прекалено като усилие..

   Изтриване
 2. Здравей!
  Благодаря ти за публикацията - когато я видях този лак много ме заинтригува. Онзи ден отидох до един козметичен магазин и си го купих. По принцип не харесвам черен лак за нокти, но сребристите частички прибавят елеганна нотка и много ми харесва,дори в момента съм с него. Благодаря ти за това ново "откритие"! :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Привет :) Радвам се, че толкова ти е харесал лакът ^^ Аз самата много обичам черните лакове и вече имам няколко с различни частици, но този ми остава сред любимите <3

   Изтриване

Публикуване на коментар