Avon Wicked

Avon Wicked

Днес искам да ви покажа един лак, който отдавна харесвам, но все се колебаех да поръчам заради не особено добрите отзиви за лаковете на марката - а именно Avon WickedКато видях, че е за последен път в брошурата обаче, всяко съмнение изчезна - дойде моментът "сега или никога" и желанието ми да го имам в комбинация с намалената цена надделя над прочетеното.

Цветът в шишенцето е разкошно тъмно червено с много ситни частици.. Просто красота :) За съжаление обаче, този ефект се губи почти изцяло на ноктите, като се забелязва само на пряка слънчева или изкуствена светлина.

Лично на мен най-много ми харесва нощем, в силно осветено помещение - тогава се разкрива в пълния си блясък и е истинска наслада за окото, не мога да откъсна поглед от него. На непряка дневна светлина стои много тъмно винено червено и дори съвсем черно, в зависимост от осветеността на помещението.


Със светкавица ясно се виждат частичките

От качеството на самия лак съм донякъде приятно изненадана - нанася се лесно, четката е удобна и дори за лаик като мен не е трудно да се постигне добър резултат. Покрива добре дори на един пласт, но на слънце прозира - направи ми впечатление, че изглежда доста по-добре на дясната ръка, където по традиция правя значително по-плътни слоеве.

Като трайност не съм очарована, по връхчетата се изтри още на следващия ден, а на две-три места се и позачопли бързичко. За сравнение, повечето лакове ми изкарват непокътнати поне три дни, някои не помръдват дори и седмица. Но това не го отчитам като голям минус точно за този цвят, тъй като май бих го сложила само за вечерно излизане и ще го махна на сутринта.

Това е засега от мен. Хубав ден ви желая и до скоро :)

Коментари

 1. Страхотен е и ти седи много добре! От доста време го заглеждам и все забравям да си го поръчам :)

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря! Голяма фенка съм на твоите нокти и се радвам да го прочета от теб :)

  ОтговорИзтриване
 3. Защо ли имам спомени, че и аз го имах този лак по едно време. Изглежда ми много познато. Определено ти отива и изглежда наистина добре!

  ОтговорИзтриване
 4. Много хубав лак.Поздравления.Аз лично съм голям фен на лаковете на Ейвън.

  ОтговорИзтриване
 5. Благодаря ви, момичета :)

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар