За мeн и този блог

Тук можете да намерите повече информация за мен, която ще ви ориентира доколко отзивите, които давам за различни продукти за грижа за кожата и косата, могат да бъдат отнесени и към вас самите. Също така, по-надолу ще откриете и някои правила за споделяне на съдържанието, както и условията за водене на блога, с които аз самата се съобразявам.

За мен

Кожата на лицето ми е смесена, склонна към силно омазняване в Т-зоната и по клепачите, суха покрай носа и към слепоочията. Изключително рядко реагира с обрив на даден продукт. 30-тина годишна, без изразени бръчки, но даваща първите си признаци за образуване на фини линии в околоочния контур.
Тенът ми е много блед и жълтеникав през зимата, но бързо потъмнявам с появата на слънцето. Образувам си лунички и пигментни петна практически от всякакви дразнители.  
Подтонът е землист, може да се отнесе към т.нар. olive skin - силно изразен жълтеникав, но не топъл оттенък (лесно разпознаваем по комбинацията от сини и зелени вени по китката).
Кожата на тялото ми е нормална към суха през някои сезони, непроблемна. Доста суха на ръцете заради честото миене.
Косата ми е почти черна, дълга до средата на гърба (б.а. от декември 2012 е съвсем къса) и права, с фин косъм без естествен обем, без цъфтежи и накъсвания. Не съм я боядисвала засега, въпреки че от няколко години си отглеждам малко количество бели косъмчета.

За блога

Всички публикации в блога са писани от мен, освен ако изрично не е упоменато друго. Същото важи и за снимките към тях.
Всички ревюирани продукти са закупени със собствени средства на цените, посочени в публикацията. Възможно е продуктът да е бил в промоция и се старая да споменавам това, но не мога да обещая, че цената е еднаква във всички магазини в страната.
В текстовете споделям изключително лични впечатления, обективни за мен самата и съотнесени спрямо спецификата на личните ми нужди. Съответно това, че аз (не) съм харесала даден продукт, не може по никакъв начин да гарантира същия резултат и при вас. Старая се да не давам подвеждащи отзиви и да не звуча твърде категорично, но все пак моля да не приемате написаното за качествата на продуктите като 100-процентов факт.
Единственото, което мога да гарантирам е, че давам личното си мнение, неповлияно от никой производител или разпространител.
В случай, че представяният продукт ми е предоставен безплатно за оценка, това ще бъде упоменато изрично, като отново се ангажирам да дам безпристрастното си мнение за него, независимо дали е положително или не, и да не допускам рекламни и комерсиални кампании в блога под никаква форма.
За мен на първо място винаги ще стои интересът на читателите на този блог.

За споделянето

Този блог, заедно с всички текстове и снимки в него, е лицензиран под Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License (CC BY-NC-SA 4.0), с който бих искала да регламентирам следните условия за споделяне на съдържанието или части от него, както в оригинал, така и в преработен вариант:
- Да се споменава източникът, а именно този блог, с директна препратка към заглавната страница или конкретна публикация;
- Да не се използва за комерсиални цели под никаква форма;
- Да се споделя при същите или сходни условия, в случай на преработване или допълване на публикуваните материали.
Разбира се, всички гореизброени условия могат да отпаднат, ако имате изричното ми съгласие за това. Как можете да се свържете с мен прочетете тук.

Благодаря ви за разбирането и съдействието и ви желая приятни минути с блога!

Коментари